Billig kredittkort på dagen


Credits Visa er et helt gebyrfritt kredittkort, og man kan søke om en kredittgrense inntil kr. 100 000. Du får umiddelbart svar på din søknad om Credits Visa. Dersom søknaden er godkjent vil du motta kortet i posten innen en uke.

Det medfølger også en gratis reise- og avbestillingsforsikring. Denne er aktiv såfremt minimum 50 % av reisen er betalt med kortet. Forsikringen gjelder for hele husstanden med ektefelle/registrert partner/samboer og barn, stebarn og adoptivbarn/fosterbarn under 21 år som har felles adresse med kortholder i følge folkeregisteret. Kortholder trenger ikke selv delta på reisen. Alternativt til familien gjelder forsikringen for inntil tre medreisende. Dersom det er flere enn tre medreisende er de tre yngste dekket.

Som Credits Visa-kunde får du:
  • Gebyrfrie varekjøp og minibankuttak
  • Inntil 51 dagers rentefri kreditt
  • Reise- og avbestillingsforsikring inkludert
  • Inntil kr. 100 000 i kreditt
  • Kr. 0 i års- og fakturagebyr
Kortet er sikkert og trygt i bruk Credits Visa tar sikkerhet på alvor og det jobbes kontinuerlig for at det skal være Norges sikreste kort.

Credits Visa kan benyttes på over 25 millioner brukersteder verden over. Kortet kan benyttes til varekjøp, netthandel eller ta ut kontanter i minibanker eller banker.

Søk om Credits Visa i dag – så slipper du å betale dyre gebyrer ved varekjøp og minibankuttak!